Loodgieter Pieter Janssen Schilde Antwerpen

Sanitair – Verwarming – Badkamerrenovatie – Ventilatie – Zinkwerk

Loodgieter Pieter Janssen Schilde Antwerpen

MODERNE VERWARMING, VOOR EEN MAXIMAAL COMFORT

Loodgieter Pieter Janssen Schilde Antwerpen

Een efficiënt verwarmingssysteem in uw huis  is essentieel voor een optimaal wooncomfort.  Dit systeem zorgt voor een aangename en constante  temperatuur in uw leefruimtes,  warm water bij het nemen van een verkwikkende douche of relaxerend bad. Warmte schept sfeer en gezelligheid.

De aanschaf en installatie van een verwarming moet een doordachte keuze zijn. Wij denken hiervover met u mee na en geven graag advies. De ontwikkelingen op het gebied van verwarming en installatietechniek hebben elkaar snel opgevolgd. Door het op de voet volgen van deze evolutie  kunnen wij onze klanten de meest innovatieve systemen bieden.

De keuze van de juiste verwarmingsketel bij de aanschaf van een nieuwe centrale verwarming is erg belangrijk. Deze zorgt immers voor voldoende heet water en een gelijkmatige warmteverdeling in uw huis.

Hoogrendementsketels en condensatieketels hebben een hoger rendement ten opzichte van eenconventionele gasketel. Beide kunnen worden geïnstalleerd met aardgas of stookolie als energiebron.

Een warmtepomp is een mooi alternatief omadat ze heel milieuvriendelijk en erg energiezuinig zijn. De aanschaf hiervan is iets duurder maar verdient zichzelf snel terug door een aanzienlijke daling van de stookkosten.

Loodgieter Pieter Janssen Schilde Antwerpen
Loodgieter Pieter Janssen Schilde Antwerpen

Een efficiënte verwarming mag ook mooi zijn. Zo kunnen radiatoren, door hun kleur en vormgeving een deel van uw interieur zijn, zonder daarbij storend of bombastisch te zijn. Het aanbod van moderne designradiatoren is de dag van vandaag zeer uitgebreid.

U kan bij ons natuurlijk ook kiezen voor vloerverwarming. Dit type verwarming scoort zeer hoog als het om rendement gaat omdat dit systeem de warmte gelijkmatiger verdeeld in de woonruimte.